Gastenboek

Commentaar

Harrij en Regine Schönwetter

11:02 23-12-2015

Hallo Monique en Theo. We wilden jullie nog hartelijk dank doen toekomen voor de goede service toen we afgelopen zomer gebruik mochten maken van de vouwwagen. We komen nu weer met eigen caravan. Groetjes Harry en Regine

Jef en Marlies

10:59 30-11-2015

Dag Monique(en Theo. Wat fijn dat we eind oktober nog enkele nachten konden verblijven op jullie camping. Zelfs tijdens deze laatste camping-dagen waren jullie nog op en top gastvrij! Een prachtige camping, lekker verwarmd sanitair, schoon en praktisch! We komen vast nog een keer om wat langer te verblijven in 'Ut Paradèske'! Graag tot ziens!

Tiny Roggekamp

16:04 15-09-2015

Geweldige camping.
Heerlijk rustige camping met zeer vriendelijke ontvangst. Allerhartelijkst!! Perfect sanitair. Camping ligt dicht bij Goirle met gezellig centrum en op fietsafstand van Tilburg 'n echte aanrader!'N waar paradijsje!

Simon, gast uit Belgie

09:47 19-08-2015

Wij verbleven hier slechts één nacht op een weekend-trip, maar dat was voldoende om gecharmeerd te worden door deze camping. Rustig gelegen, maar toch met alle voorzieningen (supermarkt, bar, ...) in de dichte omgeving. Het sanitair is uitstekend: voldoende faciliteiten, modern en zeer goed onderhouden.
De grootste troef vonden wij de uiterst vriendelijke staff. De uitbaatster stond steeds klaar om ons te adviseren, zo gaf ze ons uitstekende routebegeleiding toen de GPS het begaf, en stelde ze zelf voor ons een lift naar het nabije Goirle te geven toen we gingen polsen naar bars in de buurt.
De ideale uitvalsbasis om de regio Tilburg te ontdekken, warm aanbevolen!

Wim en Marijke

19:31 09-08-2015

Wij zijn 4 weken bij jullie op de camping geweest. Ruime plekken dus je kunt altijd in de zon zitten. Veel gefietst in de omgeving en in Goirle zijn leuke restaurants waar je heerlijk kunt eten. Het sanitair gebouw is altijd 22+graden, dus altijd aangenaam. We komen zeker nog eens terug

Jaap en Aquilina Zijp

23:22 04-07-2015

Wij hebben een korte, maar heerlijke tijd gehad bij jullie op de camping. Wij zijn van plan hier zeker nog eens terug te komen. Ons verslag komt binnenkort op www.aquilina.nl

Hans en Addy

20:59 30-05-2015

Wat een mooie verzorgde mini camping, het sanitair is helemaal top, alles is netjes afgewerkt en schoon. Wij komen graag een keer terug. Jammer dat we nu het weer niet mee hadden maar dat komt ook nog wel een keer goed.Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en tot ziens ! gr Hans en Addy Verschuren

Wil en Annelies

08:23 27-05-2015

Beste Monique (en Theo), afgelopen Pinsterweekend mochten wij op jullie camping verblijven. Wat een prachtige camping! Wat een aardige gastvrouw en gastheer! Wat een gemoedelijke sfeer, zelfs toen de camping vol stond! Er was nog volop ruimte en voor de (klein)kinderen plaats genoeg om te spelen. En maak je niet druk om die weg, je hebt genoeg pluspunten! Ga zo door! Jullie komen er wel!We hopen nog eens aan te komen, de toekomst zal het vertellen, wij hebben genoten!

Annelies en Pieter van de Heemskerk

21:19 01-05-2015

Beste Theo en Monique,wij hebben jullie gesproken op de beurs in Heerhugowaard en hebben daarna een weekje op jullie camping gestaan.
Je hebt geen woord teveel gezegd op de beurs.De camping is goed ingedeeld, het sanitair is GEWELDIG en je bent een superaardige gastvrouw. Ook Theo was heel behulpzaam, toen onze caravan kortsluiting veroorzaakte.In één woord:Bedankt, we hebben een heerlijke week gehad op jullie camping. Tot ziens.

Toos en Henk

12:14 31-01-2015

Kennis gemaakt met jullie in Heerhugowaard. Uitnodigend gesprekje gehad. Komen zeker een paar dagen staan op de camping, groetjes

Jos en Ellen

20:42 16-01-2015

Beste Monique en Theo, wij hebben zojuist jullie website 'Ut Paradèske' eens bekeken. Wat een vrolijke, keurig verzorgde site hebben jullie! En zo eerlijk, omdat alle prijzen en mogelijkheden duidelijk een eenvoudig zijn omschreven. Géén optelling van allerlei dingen, maar gewoon één duidelijke prijs. That's it! Complimenten, zo'n duidelijke up-to-date site zie je niet vaak in deze branche. Wij komen zeker een paar dagen kamperen, zo gauw we de zon in ons gezicht gevoeld hebben.We wensen jullie alvast succes met de voorbereidingen.!Tot ziens! Ellen en Jos uit Gorkum.

Campinggasten

11:45 23-10-2014

Half oktober zijn wij enkele nachten te gast geweest op deze minicamping. Het ontvangst was gelijk hartverwarmend met een heerlijk bakje koffie en een leuk gesprekje. Je voelde je gelijk welkom en ook wel een beetje speciaal,alsof je de enige gast was. De gastvrouw gaf je precies het goede gevoel, genoeg privacy, maar af en toe belangstellend vragen of alles naar wens verliep. Mooie fietsomgeving, musea bezocht en 's avonds 500 meter verder heerlijk gegeten bij een Tapas restaurant. De sauna, een halve kilometer verwijderd van de camping,was ook een heerlijke beleving. Al met al,een weekend voor herhaling vatbaar.

Johan

00:11 23-09-2014

Met Pinksteren 2014 hebben wij drie dagen op de fantastische minicamping ut Paradeske gestaan met onze caravan. Echt ontzettend goed bevallen, mooie ruime plaats en het sanitair is gewoon een tien (10) waard. Zeer vriendelijk echtpaar, Theo en Monique, die ons uitstekend hebben geholpen toen wij geen tv ontvangst hadden. De zoon van hen kwam er zelfs aan te pas om het euvel vast te stellen en, omdat onze tv stuk bleek te zijn, van zolder een tv haalde en die in onze caravan neerzette (hulde!). Deze camping is een echte aanrader.
Johan en Angela.

Monique en Theo

13:55 25-08-2014

Dag Ties en Trudy,
Het maakt ons niet uit of je 1 nacht komt of 3 weken. Alle nachten(dagen) moeten een fijne ervaring zijn! Bedankt voor jullie reactie!

Ties en Trudy

14:27 19-08-2014

We waren weliswaar maar voor 1 nachtje bij jullie maar hebben het als zeer fijn ervaren keurig netjes alles en hartelijk ontvangen, tevens werden we zelfs nog naar het feest gebracht wat we hadden in Goirle, super bedankt nog, groetjes Ties en Trudy, tot volgende keer.