Gastenboek

Commentaar

Jos en Ellen

20:42 16-01-2015

Beste Monique en Theo, wij hebben zojuist jullie website 'Ut Paradèske' eens bekeken. Wat een vrolijke, keurig verzorgde site hebben jullie! En zo eerlijk, omdat alle prijzen en mogelijkheden duidelijk een eenvoudig zijn omschreven. Géén optelling van allerlei dingen, maar gewoon één duidelijke prijs. That's it! Complimenten, zo'n duidelijke up-to-date site zie je niet vaak in deze branche. Wij komen zeker een paar dagen kamperen, zo gauw we de zon in ons gezicht gevoeld hebben.We wensen jullie alvast succes met de voorbereidingen.!Tot ziens! Ellen en Jos uit Gorkum.

Campinggasten

11:45 23-10-2014

Half oktober zijn wij enkele nachten te gast geweest op deze minicamping. Het ontvangst was gelijk hartverwarmend met een heerlijk bakje koffie en een leuk gesprekje. Je voelde je gelijk welkom en ook wel een beetje speciaal,alsof je de enige gast was. De gastvrouw gaf je precies het goede gevoel, genoeg privacy, maar af en toe belangstellend vragen of alles naar wens verliep. Mooie fietsomgeving, musea bezocht en 's avonds 500 meter verder heerlijk gegeten bij een Tapas restaurant. De sauna, een halve kilometer verwijderd van de camping,was ook een heerlijke beleving. Al met al,een weekend voor herhaling vatbaar.

Johan

00:11 23-09-2014

Met Pinksteren 2014 hebben wij drie dagen op de fantastische minicamping ut Paradeske gestaan met onze caravan. Echt ontzettend goed bevallen, mooie ruime plaats en het sanitair is gewoon een tien (10) waard. Zeer vriendelijk echtpaar, Theo en Monique, die ons uitstekend hebben geholpen toen wij geen tv ontvangst hadden. De zoon van hen kwam er zelfs aan te pas om het euvel vast te stellen en, omdat onze tv stuk bleek te zijn, van zolder een tv haalde en die in onze caravan neerzette (hulde!). Deze camping is een echte aanrader.
Johan en Angela.

Monique en Theo

13:55 25-08-2014

Dag Ties en Trudy,
Het maakt ons niet uit of je 1 nacht komt of 3 weken. Alle nachten(dagen) moeten een fijne ervaring zijn! Bedankt voor jullie reactie!

Ties en Trudy

14:27 19-08-2014

We waren weliswaar maar voor 1 nachtje bij jullie maar hebben het als zeer fijn ervaren keurig netjes alles en hartelijk ontvangen, tevens werden we zelfs nog naar het feest gebracht wat we hadden in Goirle, super bedankt nog, groetjes Ties en Trudy, tot volgende keer.

Monique en Theo

22:24 28-07-2014

Dag Liesbeth en Theo, dank je wel voor jullie leuke reactie!Fijn dat jullie hebben genoten van onze camping en zijn omgeving. Die is zeker de moeite waard om te bekijken tijdens een fietstocht.
Wij hopen jullie in de toekomst nog eens de hand te mogen schudden.Dus we zeggen gewoon: 'tot ziens'

Theo en Liesbeth

17:35 27-07-2014

Wij kwamen voor een klein weekje,zijn iets langer gebleven omdat wij het heerlijk vonden op deze prachtige camping. Wij komen zeker nog eens terug omdat de omgeving fantastisch is om te fietsen, en de gastvrijheid als zeer prettig hebben ervaren. Tot ziens en een fijne zomer. Gr Theo en Liesbeth

Monique en Theo

00:14 13-07-2014

Dag Annet Schoemaker, bedankt voor uw positieve bijdrage. Het maakt ons niets uit, of u nu voor 1 nacht komt of voor 14 dagen, elke kennismaking met Ut Paradèske moet hemels zijn! Graag tot ziens,

Annet Schoemaker

22:51 11-07-2014

Wij waren hier 1 nachtje op de terugreis uit Zuid-Frankrijk om even gezellig samen te eten met onze zoon en as schoondochter die in Tilburg wonen. Was een prima afstand naar Tilburg.
We werden zeer gastvrij ontvangen, prima plekken,keurig sanitair, prima Wifi,heerlijke verse broodjes 's morgens alles TOP geregeld,komen zeker nog een keer terug!

Maria

23:08 28-06-2014

Ik was dan wel geen gast van die mooie minicamping, maar werd wel heel gastvrij ontvangen toen ik met een kapotte band stond. Ik was met mijn MTB onderweg van Breda naar Bergeijk, en mijn reis werd helaas onderbroken met panne. Mijn dank is dan ook heel groot! en ik heb die mooie tocht van 96 KM toch nog kunnen afronden.
dus bij deze een symbolische WARME DOUCHE !!!

Monique en Theo

19:05 26-06-2014

Dag Nadine en Rudy, bedankt voor jullie leuke reactie! Dit doet ons goed! En geeft ons hoop dat het goed gaat komen met 'Ut Paradèske'.
Bedankt, en kom nog eens langs gefietst!

Rudy en Nadine

23:22 22-06-2014

Ut Paradèske was voor ons de geschikte uitvalsbasis om de "Van Gogh fietsroute" te doen. Het is een zéér verzorgde minicamping! Mooi beplant en met ruime afgebakende plaatsen. Door het warm onthaal door de vriendelijke gastvrouw met een gratis kopje koffie voel je je er direct thuis. Het sanitair is nieuw, modern, met een aangenaam achtergrondmuziekje en dagelijks verse bloemetjes!
Zo'n mooie camping hebben we nog nooit meegemaakt en het geluid van de weg viel best mee, een echte aanrader!

Monique en Theo

22:57 10-06-2014

Dag Ton en Corinne, dank je wel voor jullie reactie en de moeite die je hiervoor gedaan hebt.
Het is een terechte opmerking dat je de weg hoort(hier kunnen we helaas zelf niet veel meer aan doen, behalve de geluidswal aanleggen die er dus ook ligt.
Maar we denken de gasten toch enthousiast te houden en we hopen nog meer, dat de gemeente er in de toekomst iets mee gaat doen, zodat we er minder 'overlast' van hebben, en 'Ut Paradèske', terecht een Paradèske mogen blijven noemen.
Wij vonden het leuk om jullie te ontvangen en hopen dat jullie fijne dagen hebben gehad.
Wat betreft 'rustig',daar bedoelen we uiteraard de camping zelf mee, maar misschien moeten we voor de duidelijkheid dit woordje vervangen door 'sfeervol'? Nogmaals, bedankt voor jullie reactie.

Ton en Corinne

09:06 10-06-2014

Heerlijke Pinksterdagen doorgebracht op "ut Paradeske"! Schitterende plaatsen, mooi sanitair en uiterst vriendelijke eigenaren! Complimenten aan deze mensen! Je merkt aan alles, dat ze vol enthousiasme de camping beheren! Ook de directe omgeving is gezellig en we hebben heerlijk gefietst!
We zullen er zeker nog eens terug komen!
Maar....Eerlijk is eerlijk: bij aankomst moesten we even slikken, toen we zagen, dat de camping zo dicht bij de autoweg naar Turnhout ligt.: Ondanks de fraai aangelegde geluidswal hoorde je het zoeven van het verkeer best wel, maar we vonden het niet heel storend; alleen is de omschrijving 'rustig gelegen' zoals hieronder, niet helemaal op zijn plaats hierdoor!

Joop en Janny

13:14 09-05-2014

Van 1 t/m 5 mei j.l hebben we weer een gezellig lang weekend gehad op jullie camping. Ook het weer zat geweldig mee. Monique dank je voor de heerlijke croissantjes in de ochtend. Dat maakt het vakantiegevoel helemaal compleet.
Tot ziens !
Groeten van Joop en Janny.