Gastenboek

Commentaar

Emile Luijbregts

20:15 18-07-2013

"Beste minicamping in omgeving"
Waardering 9,0
Ligging 10,0
Prijs/kwaliteit 10,0
Kindvriendelijk 9,0
Staat sanitair 10,0
17-7-2013 Wij hebben hier afgelopen weekend 2 dagen gestaan en het beviel meer dan prima.
We werden vriendelijk ontvangen op deze zeer nette en ruim opgezette minicamping.
We wilden in de omgeving graag fietsen huren, maar dit ging moeilijk i.v.m. ruimtegebrek in de auto.
De gastvrouw bood aan om fietsen in Riel op te halen en de volgende dag weer weg te brengen. Geweldige service natuurlijk.
Het sanitair is erg mooi en Schoon. Grenzend aan de camping ligt een stukje grond met kippen, varkentjes, ganzen etc die je in de morgen wekken, maar dat heeft ook wel wat. Tijdens ons verblijf hadden wij regelmatig bezoek van konijntjes.
Leuke, gemoedelijke Brabantse camping waar service en hygiëne hoog in het vaandel staan.
Mooie omgeving: Tilburg,Poppel en Goirle op fiets- of wandelafstand.
Wij hebben ons voorgenomen hier
2 x per jaar terug te komen.

Aris en Ans

17:44 20-06-2013

Beste Monique en Theo.
Wat hebben wij het getroffen met het weer in onze vakantie. Alle dagen zon en we hebben ons heel goed vermaakt. Mooie omgeving en heel veel kunnen fietsen.
Hopelijk bij een volgende keer nog wat meer gasten.
Jullie verdienen het zeker met zo n mooie camping.
Groetjes Aris en Ans

De Genieters

11:08 16-06-2013

Beste Monique en Theo, nog bedankt voor jullie inzet tijdens het Pinksterweekend.Vanwege omstandigheden konden we niet eerder reageren, maar we willen jullie toch nog even laten weten dat we bij jullie genoten hebben van onze vrije dagen. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Naar Hilvarenbeek fietsen door 'Gorp en Roovert' was heerlijk. We zullen Ut Paradèske zeker onthouden voor als we weer eens naar Brabant komen.Veel succes met de camping, jullie verdienen het om meer gasten te krijgen!

Monique en Theo

19:35 28-04-2013

Dag Jannie en Peter, wat leuk om dit bericht van jullie te mogen ontvangen. Zeker omdat jullie,
door anderen, verkeerd gestuurd zijn naar de camping. En dat viel niet mee na een feestje en een fikse regenbui. Heel aardig van jullie om zo positief te oordelen. Wij zouden het heel leuk vinden om jullie nog eens te ontmoeten. Dus zeggen wij:'tot kijk' of op zijn Brabants gezegd: 'Houdoe'

Peter en Jannie Diels

15:51 26-04-2013

Wij hebben van 12 t/m 14 april deze camping bezocht omdat we daar een bruiloft hadden. Wij zijn daar super gastvrij ontvangen met een heerlijk kopje koffie. En de gastvrouw was zo aardig om de route naar de bruiloft voor ons uit te printen. Ook is de accommodatie schitterend. Wij kunnen deze bij iedereen aanbevelen.
Maar zeker bij senioren en gezinnen met kleine kinderen.
Ons weekend was heerlijk, mede door onze lieve gastvrouw Moniek!!!
Wij komen zeker terug en dan voor een langere periode.
Groetjes Peter en Jannie Diels

Steven

21:53 27-03-2013

Beste Monique en Theo,
Nogmaals bedankt voor de goede ontvangst en zorg. Ondanks dat het véél en véél te koud was om te kamperen hebben wij een heel leuk en gezellig weekend gehad.
Verder waren we verbaasd over hoe mooi, schoon en warm de sanitaire voorzieningen waren.
Misschien tot een volgende keer, mochten we weer eens naar Tilburg gaan, en veel succes met jullie camping!
Groeten, Steven

Silvia

12:03 13-03-2013

Reactie, geplaatst op 'Zoover'
"Gloednieuwe camping"
Waardering 8,0
Ligging 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0
Kindvriendelijk 6,0
Staat sanitair 10,0
Het is een net nieuwe camping,1 jaar oud, met een kleine kinderboerderij.De kippen lopen er los op het erf, er staat een toiletgebouw met douches voor mannen en vrouwen, er is zelfs een duo-douche. Het toiletgebouw heeft lekker warme vloerverwarming, erg fijn in het voorjaar als het nog wat koud is...de camping ligt tussen 2 wegen in en dicht bij de thermen sauna. De eigenares is erg vriendelijk en behulpzaam, op de camping kun je gebruik maken van wifi.We hebben daar heerlijk gefietst, op de camping zijn verschillende fietsroutes gratis verkrijgbaar. Toen wij na een paar dagen weer naar huis gingen werden we zelfs uitgezwaaid door de eigenaren, erg hartelijk.

Silvia en Eddie

10:57 05-03-2013

Hallo Monique en Theo, we willen jullie nog bedanken voor de hartelijke ontvangst met de lekkere koffie. We hebben een paar fijne relax dagen gehad, met een verwarmde toilet en douche naast onze deur.
Ik heb vooral ook genoten van dat lieve loslopende konijn, heb haar mooi op de foto gezet, om het aan onze dochter te laten zien, zij heeft ook een konijn.
Veel succes nog met de camping, en misschien tot ziens......
Met vriendelijke groeten Eddie en Silvia uit Lichtenvoorde.

Corrie

17:58 24-02-2013

Natuurlijk komen we kijken naar Jip en Janneke. Maar ben zeker nieuwsgierig naar de aanleg van de moestuin, dus tot kijk.

Corrie smetsers

18:57 19-02-2013

Erg leuk komen binnenkort gauw kijken

Marij en Peter

13:32 14-02-2013

Beste mensen, wat een frisse, vrolijke site over jullie camping. Als het er zo op de camping ook aan toe gaat, hebben we er niet verkeerd aan gedaan om te boeken voor 3 nachten. We zijn benieuwd....

Regine en Harry

16:09 28-01-2013

Hallo Monique en Theo.
Sorry dat ik het reserveringsnummer heb vergeten bij mijn 1e betaling. Ik hoop dat we even goed voor de 2e keer mogen komen genieten van jullie 5 sterren camping. Nog nooit zo'n mooie camping meegemaakt.
Groetjes Regine en Harry.P.S. Tot Hemelvaart.

Ina Fabritius

16:28 23-01-2013

Geachte familie van Amelsfoort.
Wat leuk dat wij bij thuiskomst een brief vonden waarin wij als winnaars van de Vrijbuiterdag in Zaandam getrokken zijn en 2 dagen gratis kamperen bij u gewonnen hebben. Wij leggen de brief bij onze vakantie spullen voor deze zomer en eind mei zullen wij contact met u opnemen als wij op pad gaan. Met vriendelijke groet,Ina Fabritius.

Marjan Bouma

21:23 09-01-2013

Op de Vrijbuitersbeurs in Zaandam hebben wij naast de eigenaren van 'Ut Paradèske' gestaan. We hebben een paar gezellige dagen gehad en wensen jullie heel veel succes met jullie nieuwe camping in Brabant!
Groeten, Marjan Bouma mini-/boerencamping De Singelhof

Monique en Theo

22:47 07-01-2013

Wat een leuke verrassing om zoveel verschillende positieve reacties te mogen ontvangen. Wij vonden het leuk om mensen uit Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Holland te ontmoeten. En natuurlijk hopen we vele mensen terug te zien op de camping. Ook jullie!