Gastenboek

Commentaar

Jan en Ria

20:45 22-02-2014

Dag Monique en Theo
Over een kleine 14 dagen hopen we bij jullie aan te mogen komen voor de eerste vrije weekenden.Wij hebben er al zin in en hopen dat de geluidswal bijna af is?

Toerist

14:42 29-12-2013

Dag Theo en Monique.
Wat was het fijn dat jullie ons nog wilde ontvangen op zondagmiddag 29 december. Nu konden we samen de boeking voor 2014 afronden. We komen dan ook graag van maart tot september 2014 op jullie camping staan en zijn er van overtuigd dat we het naar onze zin gaan krijgen!
Aan de gastvrijheid ( met een lekker bakkie koffie) zal het niet liggen, dat zit wel goed!
Een gelukkig 2014 toegewenst namens ons en tot in maart 2014.

Auto - Gast

23:51 16-10-2013

Dag Monique, wat een oplossing was jullie camping! Met onze camper(én aanhanger met een verkochte auto) vanuit Friesland jullie kant opgereden. Zo konden wij om 08.00 uur in de morgen de auto afleveren bij de garage en om 09.00 uur een dagje uitgaan met de kinderen. Toppie, dat we ook om 22.30 uur aan mochten komen,omdat het met de zaak niet anders kon. We komen vast nog wel eens aan en stoppen dan zeker op jullie camping. Succes verder, het gaat jullie vast en zeker lukken!

Frans en Ine

08:29 16-09-2013

Dag Monique en Theo.
Vanwege een dagje sauna zochten we een camping en kwamen zo bij jullie uit. Voor 1 nachtje geboekt, want, de volgende morgen gaan we weer naar huis. Bij jullie aangekomen, vinden we het jammer dat we niet langer konden blijven. De camping nodigt uit om langer te blijven, het sanitair is super ruim,schoon en mooi,en het kampeerveld is ook een genot. We komen terug om wat langer te genieten van jullie gastvrijheid, de camping en zijn mooie omgeving.Bedankt voor jullie ontvangst met een(gratis aangeboden)kopje koffie.Dat maakte het helemaal af!Tot ziens,

Marie-José Knoppers

08:29 06-09-2013

Dag Monique en Theo,
Dankzij jullie hebben we een aantal ontspannende dagen gehad op jullie prachtige camping. Gastvrije gastvrouw en gastheer. Leuke fietsroutes in het 'huisje'zorgden ervoor dat we direct konden starten met het fietsen. Super mooi én super schoon sanitair, zelden zo op een camping gezien. We voelden ons welkom en waren ook welkom! De groeten aan het (brutale)konijntje en de pauw!

Monique en Theo

13:40 10-08-2013

Dear Dario en Linda, what a lovely way to write about us. We loved to have you on our camping. It's been a pleisure meeting you. Hope to see you again one day. And please do sent your mother, so she can stay at our camping too. Bye Bye

Dario & Linda - Lucarno Switserland

20:03 09-08-2013

This mini camping it's a little jewel! With my girlfriend we have just spent 4 days in the camping ut Paradèske in Goirle and it has been a great time! All the services (wc,shower,ecc.) are just perfect and very clean. It's like a 5***** hotel! The owners, Monique and Theo, are very kind and they gave us all the informations that we need.They provide to make our stay as perfect as possible (they also let us know about the bad weather forecast that could turn on in a storm). There are also some nice farm animals that will visit you during your stay!. We raccomanded this camping if you are looking for a peaceful place for your holiday. Great position if you plan to visit the safari park Beekse Bergen, the brewery La Trappe, the Efteling park, the city of Tilburg or just to relax yourself. Nature, nice people, bike, relax and a great service. Try it!

Emile Luijbregts

20:15 18-07-2013

"Beste minicamping in omgeving"
Waardering 9,0
Ligging 10,0
Prijs/kwaliteit 10,0
Kindvriendelijk 9,0
Staat sanitair 10,0
17-7-2013 Wij hebben hier afgelopen weekend 2 dagen gestaan en het beviel meer dan prima.
We werden vriendelijk ontvangen op deze zeer nette en ruim opgezette minicamping.
We wilden in de omgeving graag fietsen huren, maar dit ging moeilijk i.v.m. ruimtegebrek in de auto.
De gastvrouw bood aan om fietsen in Riel op te halen en de volgende dag weer weg te brengen. Geweldige service natuurlijk.
Het sanitair is erg mooi en Schoon. Grenzend aan de camping ligt een stukje grond met kippen, varkentjes, ganzen etc die je in de morgen wekken, maar dat heeft ook wel wat. Tijdens ons verblijf hadden wij regelmatig bezoek van konijntjes.
Leuke, gemoedelijke Brabantse camping waar service en hygiëne hoog in het vaandel staan.
Mooie omgeving: Tilburg,Poppel en Goirle op fiets- of wandelafstand.
Wij hebben ons voorgenomen hier
2 x per jaar terug te komen.

Aris en Ans

17:44 20-06-2013

Beste Monique en Theo.
Wat hebben wij het getroffen met het weer in onze vakantie. Alle dagen zon en we hebben ons heel goed vermaakt. Mooie omgeving en heel veel kunnen fietsen.
Hopelijk bij een volgende keer nog wat meer gasten.
Jullie verdienen het zeker met zo n mooie camping.
Groetjes Aris en Ans

De Genieters

11:08 16-06-2013

Beste Monique en Theo, nog bedankt voor jullie inzet tijdens het Pinksterweekend.Vanwege omstandigheden konden we niet eerder reageren, maar we willen jullie toch nog even laten weten dat we bij jullie genoten hebben van onze vrije dagen. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Naar Hilvarenbeek fietsen door 'Gorp en Roovert' was heerlijk. We zullen Ut Paradèske zeker onthouden voor als we weer eens naar Brabant komen.Veel succes met de camping, jullie verdienen het om meer gasten te krijgen!

Monique en Theo

19:35 28-04-2013

Dag Jannie en Peter, wat leuk om dit bericht van jullie te mogen ontvangen. Zeker omdat jullie,
door anderen, verkeerd gestuurd zijn naar de camping. En dat viel niet mee na een feestje en een fikse regenbui. Heel aardig van jullie om zo positief te oordelen. Wij zouden het heel leuk vinden om jullie nog eens te ontmoeten. Dus zeggen wij:'tot kijk' of op zijn Brabants gezegd: 'Houdoe'

Peter en Jannie Diels

15:51 26-04-2013

Wij hebben van 12 t/m 14 april deze camping bezocht omdat we daar een bruiloft hadden. Wij zijn daar super gastvrij ontvangen met een heerlijk kopje koffie. En de gastvrouw was zo aardig om de route naar de bruiloft voor ons uit te printen. Ook is de accommodatie schitterend. Wij kunnen deze bij iedereen aanbevelen.
Maar zeker bij senioren en gezinnen met kleine kinderen.
Ons weekend was heerlijk, mede door onze lieve gastvrouw Moniek!!!
Wij komen zeker terug en dan voor een langere periode.
Groetjes Peter en Jannie Diels

Steven

21:53 27-03-2013

Beste Monique en Theo,
Nogmaals bedankt voor de goede ontvangst en zorg. Ondanks dat het véél en véél te koud was om te kamperen hebben wij een heel leuk en gezellig weekend gehad.
Verder waren we verbaasd over hoe mooi, schoon en warm de sanitaire voorzieningen waren.
Misschien tot een volgende keer, mochten we weer eens naar Tilburg gaan, en veel succes met jullie camping!
Groeten, Steven

Silvia

12:03 13-03-2013

Reactie, geplaatst op 'Zoover'
"Gloednieuwe camping"
Waardering 8,0
Ligging 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0
Kindvriendelijk 6,0
Staat sanitair 10,0
Het is een net nieuwe camping,1 jaar oud, met een kleine kinderboerderij.De kippen lopen er los op het erf, er staat een toiletgebouw met douches voor mannen en vrouwen, er is zelfs een duo-douche. Het toiletgebouw heeft lekker warme vloerverwarming, erg fijn in het voorjaar als het nog wat koud is...de camping ligt tussen 2 wegen in en dicht bij de thermen sauna. De eigenares is erg vriendelijk en behulpzaam, op de camping kun je gebruik maken van wifi.We hebben daar heerlijk gefietst, op de camping zijn verschillende fietsroutes gratis verkrijgbaar. Toen wij na een paar dagen weer naar huis gingen werden we zelfs uitgezwaaid door de eigenaren, erg hartelijk.

Silvia en Eddie

10:57 05-03-2013

Hallo Monique en Theo, we willen jullie nog bedanken voor de hartelijke ontvangst met de lekkere koffie. We hebben een paar fijne relax dagen gehad, met een verwarmde toilet en douche naast onze deur.
Ik heb vooral ook genoten van dat lieve loslopende konijn, heb haar mooi op de foto gezet, om het aan onze dochter te laten zien, zij heeft ook een konijn.
Veel succes nog met de camping, en misschien tot ziens......
Met vriendelijke groeten Eddie en Silvia uit Lichtenvoorde.