Gastenboek

Commentaar

Rolf Bode

17:07 29-08-2022

Hallo Monique, Wir möchten uns bei Ihnen für die schöne Zeit im Juli-August dieses Jahr auf ihrem sehr gepflegten und liebevoll eingerichteten Campingplatz " Paradies " bedanken. Schon die Begrüssung auf dem Stellplatz mit dem Namen des Gastes ist etwas besonderes.
Ganz besonders will ich Ihre freundliche Art und Hilfsbereitschaft hervorheben. Danke auch an Ihren Mann Theo, mit dessen Hilfe unsere VESPA wieder angesprungen ist.

Wenn wir Ende September noch ein paar Tage nach Tilburg zu unserer Tochter und Enkelkindern fahren, werden wir mit dem Camper zu Ihnen - gerne wieder auf Platz " Acacia " - kommen.
Ich melde mich dann bei Ihnen.

Ihnen und Ihrem Mann alles Gute und bleiben Sie gesund,
Viele Grüße aus B....Rolf Bode

Nigel Pickering

16:05 18-07-2022

Thank you for an excellent stay. You should be very proud of the site. The best sanitary block I've seen. Each pitch with its own electricity, water and waste. Excellent.

Thank you

15:21 18-07-2022

Hello Monique,
Thank you very much for letting us stay on your beautiful campsite. We had a great time and we will be returning. You are an excellent host and the campsite is a great reflection on you and your husband.Best wishes, Ni. and Ba.

Monique ( eigenaresse)

10:48 10-07-2022

Een aantal jongeren hebben overnacht op onze camping en bezochten het 'WooHah festival'bij de Beekse Bergen.
Voor ze vertrekken komen ze nog bloemen brengen....voor de goede zorgen en fijn verblijf! Wie verwacht dat? 😀👱‍♀️👩‍🦳.
Dank je wel, heel attent en zullen we zeggen; Tot volgend jaar?

Monique Vreeswijk

13:18 06-06-2022

Een fijne, goed verzorgde camping met royale plekken. De groene afscheidingen geven de plekken wat privacy maar er is volop ruimte voor je tent of caravan. Heel fijn... een kraan en afvoer bij de kampeerplek. Het sanitair wordt goed bijgehouden en is ontzettend schoon. Het gebouw is verwarmd en er is gedacht aan extra's, zoals een muziekje, verzorgingsaccessoires en een föhn. Je hoort het geluid van de weg die achter de camping loopt, maar dat heeft me niet gestoord. De vriendelijke gastvrouw Monique tref je regelmatig aan op het terrein. Al met al een aanrader. Wij zijn een positieve kampeerervaring rijker.

Janvandenbroeck

22:03 08-05-2022

Bericht geplaatst op Campercontact:
Een heerlijke plek om tot rust te komen.Ruime plaatsen verdeeld liggend over een mooi grasveld en omringd met een grote verscheidenheid aan bomen. Het sanitair is heel schoon en werkelijk aan alles is gedacht.Het welkom was hartverwarmend, je bent geen nummer! Er woont ook een geweldig varken en geiten en kippen. De omgeving is ook zeer uitnodigend. Wij troffen een warm bad. J&GvdB

fam.Snelders

12:44 02-10-2021

Wij hebben enige tijd op deze fijne camping gestaan. Mooi sanitair, mooi groen en fijne grote plaatsen en alles wordt zeer goed onderhouden.
Een zeer gastvrij onthaal door de eigenares. Geeft je het gevoel van thuiskomen. We komen zeker een keer terug.

Ans van Remmen

21:05 05-09-2021

We hebben 2 heerlijke weken gehad op Ut Paradèske! Ruime plaatsen en gewéldig mooi en schoon sanitair, met vloerverwarming en een muziekje op de achtergrond. En heb je een keer je tandenborstel vergeten, ligt er gewoon een nieuwe bij de wastafel, naast het bloemetje. Afwasmiddel, kwast en een doekje mag je ook gebruiken. Waar vind je dat nog.....Monique en Theo, heel hartelijk dank en veel succes met jullie fijne kleine camping.
Beste Ans, dank je wel voor je review. Wat fijn dat je de tijd neemt om over Ut Paradèske te schrijven(ook op Facebook).Wij genieten ook van alle bezoekers, zeker als ze zo tevreden zijn als jullie. Dank je wel en graag tot ziens!

Marian

17:18 14-08-2021

Wij hebben een heerlijke week gehad op deze prachtige camping. De plekken zijn erg ruim. Het mooie groen van gevarieerde aanplant geeft rust en privacy.Sanitair is modern en schoon. Je kan zo vanuit de camping mooie routes fietsen.

Canaria

17:17 14-08-2021

Een paradijsje om terug te komen.
Voor de 2e keer op deze ruime, schone, verzorgde en gezellige camping op vakantie geweest. Er is schoon, verwarmd en luxe gehuisvest sanitair Naast dat er gelet wordt op details is er een goed verzorgde aanplanting waardoor privacy op de royale kampeerplekken is gewaarborgd. De gastheer kan veel vertellen over de diversiteit van de bomen en planten rond de kampeerplaatsen. De vriendelijke gastvrouw geeft alle informatie over de omgeving en zorgt in de weekenden voor verse broodjes 's morgens. Een camping met mooie fiets- en wandel routes in de omgeving, een schitterende sauna op fiets afstand en goede restaurants in Goirle zelf.Kortom een paradijsje om terug te komen voor een vakantie of voor een overnachting op doorreis naar of van Zeeland, België of verder zuidelijk.

Jackie

13:46 09-08-2021

Het is hier prachtig,groen,ruim en schoon.Een fijne plek;ik verwacht zeker dat wij nog eens terugkomen. Mijn man komt uit Tilburg dus wij zijn hier regelmatig op familie - of- vriendenbezoek.

K. van H.

21:56 20-07-2021

Geachte mevrouw/heer, U vraagt naar wat beter kan. Ik zou zeggen:"de haan weg".
Of anders vermelden bij de informatie over de camping.Met vriendelijke groet,
K.v.H.
reactie Monique: De haan weg, dat gaat niet lukken maar uw tip om te vermelden op de site is bij deze geaccepteerd en uitgevoerd, waarvoor onze dank!

J en E Nauta

21:52 20-07-2021

Goedenavond,
We hebben 4 dagen heerlijk genoten op jullie camping!!! Alles goed voor elkaar!!

Ineke en Henk

14:14 28-06-2021

Wat een Paradèske en wat leuk om op jullie camping te staan. Prachtige plaatsen, prachtige fiets -en wandel omgeving!

Brigitte en Boudewijn van Haarren

10:46 21-05-2021

Beste Monique en Theo, we hebben het heel fijn gehad bij jullie!Dank!voor de gastvrijheid. We wensen jullie een hele mooie zomer en tot ziens!