Gastenboek

Commentaar

Wim en Marijke

19:31 09-08-2015

Wij zijn 4 weken bij jullie op de camping geweest. Ruime plekken dus je kunt altijd in de zon zitten. Veel gefietst in de omgeving en in Goirle zijn leuke restaurants waar je heerlijk kunt eten. Het sanitair gebouw is altijd 22+graden, dus altijd aangenaam. We komen zeker nog eens terug

Jaap en Aquilina Zijp

23:22 04-07-2015

Wij hebben een korte, maar heerlijke tijd gehad bij jullie op de camping. Wij zijn van plan hier zeker nog eens terug te komen. Ons verslag komt binnenkort op www.aquilina.nl

Hans en Addy

20:59 30-05-2015

Wat een mooie verzorgde mini camping, het sanitair is helemaal top, alles is netjes afgewerkt en schoon. Wij komen graag een keer terug. Jammer dat we nu het weer niet mee hadden maar dat komt ook nog wel een keer goed.Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en tot ziens ! gr Hans en Addy Verschuren

Wil en Annelies

08:23 27-05-2015

Beste Monique (en Theo), afgelopen Pinsterweekend mochten wij op jullie camping verblijven. Wat een prachtige camping! Wat een aardige gastvrouw en gastheer! Wat een gemoedelijke sfeer, zelfs toen de camping vol stond! Er was nog volop ruimte en voor de (klein)kinderen plaats genoeg om te spelen. En maak je niet druk om die weg, je hebt genoeg pluspunten! Ga zo door! Jullie komen er wel!We hopen nog eens aan te komen, de toekomst zal het vertellen, wij hebben genoten!

Annelies en Pieter van de Heemskerk

21:19 01-05-2015

Beste Theo en Monique,wij hebben jullie gesproken op de beurs in Heerhugowaard en hebben daarna een weekje op jullie camping gestaan.
Je hebt geen woord teveel gezegd op de beurs.De camping is goed ingedeeld, het sanitair is GEWELDIG en je bent een superaardige gastvrouw. Ook Theo was heel behulpzaam, toen onze caravan kortsluiting veroorzaakte.In één woord:Bedankt, we hebben een heerlijke week gehad op jullie camping. Tot ziens.

Toos en Henk

12:14 31-01-2015

Kennis gemaakt met jullie in Heerhugowaard. Uitnodigend gesprekje gehad. Komen zeker een paar dagen staan op de camping, groetjes

Jos en Ellen

20:42 16-01-2015

Beste Monique en Theo, wij hebben zojuist jullie website 'Ut Paradèske' eens bekeken. Wat een vrolijke, keurig verzorgde site hebben jullie! En zo eerlijk, omdat alle prijzen en mogelijkheden duidelijk een eenvoudig zijn omschreven. Géén optelling van allerlei dingen, maar gewoon één duidelijke prijs. That's it! Complimenten, zo'n duidelijke up-to-date site zie je niet vaak in deze branche. Wij komen zeker een paar dagen kamperen, zo gauw we de zon in ons gezicht gevoeld hebben.We wensen jullie alvast succes met de voorbereidingen.!Tot ziens! Ellen en Jos uit Gorkum.

Campinggasten

11:45 23-10-2014

Half oktober zijn wij enkele nachten te gast geweest op deze minicamping. Het ontvangst was gelijk hartverwarmend met een heerlijk bakje koffie en een leuk gesprekje. Je voelde je gelijk welkom en ook wel een beetje speciaal,alsof je de enige gast was. De gastvrouw gaf je precies het goede gevoel, genoeg privacy, maar af en toe belangstellend vragen of alles naar wens verliep. Mooie fietsomgeving, musea bezocht en 's avonds 500 meter verder heerlijk gegeten bij een Tapas restaurant. De sauna, een halve kilometer verwijderd van de camping,was ook een heerlijke beleving. Al met al,een weekend voor herhaling vatbaar.

Johan

00:11 23-09-2014

Met Pinksteren 2014 hebben wij drie dagen op de fantastische minicamping ut Paradeske gestaan met onze caravan. Echt ontzettend goed bevallen, mooie ruime plaats en het sanitair is gewoon een tien (10) waard. Zeer vriendelijk echtpaar, Theo en Monique, die ons uitstekend hebben geholpen toen wij geen tv ontvangst hadden. De zoon van hen kwam er zelfs aan te pas om het euvel vast te stellen en, omdat onze tv stuk bleek te zijn, van zolder een tv haalde en die in onze caravan neerzette (hulde!). Deze camping is een echte aanrader.
Johan en Angela.

Monique en Theo

13:55 25-08-2014

Dag Ties en Trudy,
Het maakt ons niet uit of je 1 nacht komt of 3 weken. Alle nachten(dagen) moeten een fijne ervaring zijn! Bedankt voor jullie reactie!

Ties en Trudy

14:27 19-08-2014

We waren weliswaar maar voor 1 nachtje bij jullie maar hebben het als zeer fijn ervaren keurig netjes alles en hartelijk ontvangen, tevens werden we zelfs nog naar het feest gebracht wat we hadden in Goirle, super bedankt nog, groetjes Ties en Trudy, tot volgende keer.

Monique en Theo

22:24 28-07-2014

Dag Liesbeth en Theo, dank je wel voor jullie leuke reactie!Fijn dat jullie hebben genoten van onze camping en zijn omgeving. Die is zeker de moeite waard om te bekijken tijdens een fietstocht.
Wij hopen jullie in de toekomst nog eens de hand te mogen schudden.Dus we zeggen gewoon: 'tot ziens'

Theo en Liesbeth

17:35 27-07-2014

Wij kwamen voor een klein weekje,zijn iets langer gebleven omdat wij het heerlijk vonden op deze prachtige camping. Wij komen zeker nog eens terug omdat de omgeving fantastisch is om te fietsen, en de gastvrijheid als zeer prettig hebben ervaren. Tot ziens en een fijne zomer. Gr Theo en Liesbeth

Monique en Theo

00:14 13-07-2014

Dag Annet Schoemaker, bedankt voor uw positieve bijdrage. Het maakt ons niets uit, of u nu voor 1 nacht komt of voor 14 dagen, elke kennismaking met Ut Paradèske moet hemels zijn! Graag tot ziens,

Annet Schoemaker

22:51 11-07-2014

Wij waren hier 1 nachtje op de terugreis uit Zuid-Frankrijk om even gezellig samen te eten met onze zoon en as schoondochter die in Tilburg wonen. Was een prima afstand naar Tilburg.
We werden zeer gastvrij ontvangen, prima plekken,keurig sanitair, prima Wifi,heerlijke verse broodjes 's morgens alles TOP geregeld,komen zeker nog een keer terug!