Gastenboek

Commentaar

Paul van Leeuwen

09:18 21-06-2016

Mooie minicamping met grote afgebakende plaatsen met water, stroom en afvoer. De ontvangst is hartelijk en tijdens het verblijf wordt ook aandacht besteed of het nog naar wens is op de camping. Het sanitair is uitstekend , wordt regelmatig schoon gemaakt en is plezierig met de radio die daar zachtjes aanstaat . De camping is ook ideaal voor uitstapjes naar Efteling en Safaripark Beekse bergen of fietstochten in de omgeving. Enig nadeel is de weg langs de camping maar door de hoge bomen en struiken wordt het geluid gedempt, dus je went er wel aan.

Sil Decraene

11:38 20-06-2016

Zéker tevreden, we voelden ons heel welkom bij jullie, bedankt Monique en Theo! Paradijsje hebben jullie er inderdaad van gemaakt. Veel beterschap voor de knie en graag tot een volgende keer!

Peter en Lut en co

16:24 15-05-2016

Monique en Theo, nogmaals dank voor de hartelijke ontvangst. We hebben in het O.L.H. Hemelvaart-weekend genoten van jullie zeer mooie camping, het goede weer en de prachtige (fiets-)omgeving.
Peter en Lut en co.

Koen en Annelies Van der Schoepen

22:04 07-05-2016

We hadden een heerlijk voorjaarsweekend van 1 april-3 april op de mini-camping 'Ut Paradèske. We werden bij aankomst vriendelijk ontvangen door Monique met een kopje koffie in het tuinhuisje, gezellig ingericht. De troeven voor deze mini-camping zijn zeker het sanitair gebouw (zeer hygiënisch en lekker warm). Ook de wasbekkens voor de vaat (onder een afdak) zijn zeer proper. Handig zijn de mappen met fiets- en wandelfolders in de streek, deze zijn in bruikleen. Wifi werkt zeer goed. Het enige min-puntje is dat de minicamping omgeven is door 2 autowegen, waar je soms op de weide het verkeer hoort rijden. We hebben overdag wel genoten van de mooie wandelingen in het heidegebied in buurt.

Maria en Gert Horvers

21:47 09-01-2016

Wat hebben wij een mooie en gastvrije tijd doorgebracht op jullie moderne camping. Niets was te veel om de campinggasten het naar de zin te maken. Dat begon al bij de ontvangst met koffie. Mooie en ruime plaatsen die van alle gemakken zijn voorzien. Bij zware windstoten en harde wind was je op de camping te vinden om te helpen waar het nodig was. Chapeau! Op het hygiënische en warme toiletgebouw zullen vele andere campings jaloers zijn. Kortom, het was een geweldige fijne en gastvrije tijd bij jullie. Wij zullen jullie niet vergeten en zijn benieuwd naar de nieuwe blokhut.Groetjes en tot ziens. Maria en Gert Horvers

Harrij en Regine Schönwetter

11:02 23-12-2015

Hallo Monique en Theo. We wilden jullie nog hartelijk dank doen toekomen voor de goede service toen we afgelopen zomer gebruik mochten maken van de vouwwagen. We komen nu weer met eigen caravan. Groetjes Harry en Regine

Jef en Marlies

10:59 30-11-2015

Dag Monique(en Theo. Wat fijn dat we eind oktober nog enkele nachten konden verblijven op jullie camping. Zelfs tijdens deze laatste camping-dagen waren jullie nog op en top gastvrij! Een prachtige camping, lekker verwarmd sanitair, schoon en praktisch! We komen vast nog een keer om wat langer te verblijven in 'Ut Paradèske'! Graag tot ziens!

Tiny Roggekamp

16:04 15-09-2015

Geweldige camping.
Heerlijk rustige camping met zeer vriendelijke ontvangst. Allerhartelijkst!! Perfect sanitair. Camping ligt dicht bij Goirle met gezellig centrum en op fietsafstand van Tilburg 'n echte aanrader!'N waar paradijsje!

Simon, gast uit Belgie

09:47 19-08-2015

Wij verbleven hier slechts één nacht op een weekend-trip, maar dat was voldoende om gecharmeerd te worden door deze camping. Rustig gelegen, maar toch met alle voorzieningen (supermarkt, bar, ...) in de dichte omgeving. Het sanitair is uitstekend: voldoende faciliteiten, modern en zeer goed onderhouden.
De grootste troef vonden wij de uiterst vriendelijke staff. De uitbaatster stond steeds klaar om ons te adviseren, zo gaf ze ons uitstekende routebegeleiding toen de GPS het begaf, en stelde ze zelf voor ons een lift naar het nabije Goirle te geven toen we gingen polsen naar bars in de buurt.
De ideale uitvalsbasis om de regio Tilburg te ontdekken, warm aanbevolen!

Wim en Marijke

19:31 09-08-2015

Wij zijn 4 weken bij jullie op de camping geweest. Ruime plekken dus je kunt altijd in de zon zitten. Veel gefietst in de omgeving en in Goirle zijn leuke restaurants waar je heerlijk kunt eten. Het sanitair gebouw is altijd 22+graden, dus altijd aangenaam. We komen zeker nog eens terug

Jaap en Aquilina Zijp

23:22 04-07-2015

Wij hebben een korte, maar heerlijke tijd gehad bij jullie op de camping. Wij zijn van plan hier zeker nog eens terug te komen. Ons verslag komt binnenkort op www.aquilina.nl

Hans en Addy

20:59 30-05-2015

Wat een mooie verzorgde mini camping, het sanitair is helemaal top, alles is netjes afgewerkt en schoon. Wij komen graag een keer terug. Jammer dat we nu het weer niet mee hadden maar dat komt ook nog wel een keer goed.Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en tot ziens ! gr Hans en Addy Verschuren

Wil en Annelies

08:23 27-05-2015

Beste Monique (en Theo), afgelopen Pinsterweekend mochten wij op jullie camping verblijven. Wat een prachtige camping! Wat een aardige gastvrouw en gastheer! Wat een gemoedelijke sfeer, zelfs toen de camping vol stond! Er was nog volop ruimte en voor de (klein)kinderen plaats genoeg om te spelen. En maak je niet druk om die weg, je hebt genoeg pluspunten! Ga zo door! Jullie komen er wel!We hopen nog eens aan te komen, de toekomst zal het vertellen, wij hebben genoten!

Annelies en Pieter van de Heemskerk

21:19 01-05-2015

Beste Theo en Monique,wij hebben jullie gesproken op de beurs in Heerhugowaard en hebben daarna een weekje op jullie camping gestaan.
Je hebt geen woord teveel gezegd op de beurs.De camping is goed ingedeeld, het sanitair is GEWELDIG en je bent een superaardige gastvrouw. Ook Theo was heel behulpzaam, toen onze caravan kortsluiting veroorzaakte.In één woord:Bedankt, we hebben een heerlijke week gehad op jullie camping. Tot ziens.

Toos en Henk

12:14 31-01-2015

Kennis gemaakt met jullie in Heerhugowaard. Uitnodigend gesprekje gehad. Komen zeker een paar dagen staan op de camping, groetjes