Gastenboek

Commentaar

Jeanine en André

20:10 03-05-2017

Beste Monique en Theo, we hebben heel wat campings bezocht, maar zelden hebben we zo'n prachtig sanitair gebouw gezien. Heerlijke warme douches, maar al bijna schoon en droog voor we zelf aangekleed zijn. Heerlijk! We gaan jullie bij anderen aanbevelen en hopen nog eens aan te komen.

Jeannette en Ger

18:53 09-02-2017

Dag Monique en Theo, wat was dat leuk om jullie te begroeten op de beurs in Heinenoord. We komen graag een keer kijken en een kopje koffie met je drinken, zoals beloofd. Tot ziens, we zijn zeer benieuwd of de camping ook zo sfeervol is als je beschreven hebt!

Monique en Theo van Amelsfoort

12:09 19-12-2016

Wij wensen alle gasten Prettige Kerstdagen en een gezond 2017 en hopen u in het nieuwe jaar nog eens te mogen begroeten!

Familie Handgraaff

14:18 20-09-2016

Bij aankomst werd er koffie en/of thee aangeboden. Net terrein met aan bomen en struiken naamkaartjes. Magnetron in tuinhuis aanwezig. Tevens veel info over omgeving. Diverse dieren en speeltuintje voor kinderen.
Sauna in Goirle op loopafstand van de camping en Belgische grens op 6 km. Gratis (goede) Wifi.Top camping.
Op kleine afstand van autoweg.

Hil en Dien uut Drenthe

14:13 20-09-2016

Het geheel klopte. Wat we niet goed vonden? Dat we weer naar huis moesten.

EmenEm

07:54 19-08-2016

Na 3 weken Italiaanse en Franse camping nog paar dagen hier gestaan. Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie grote kampeerplaats en zeer mooi aangelegd qua bomen, struiken. Eigenaar is hovenier en dat is te zien. Zeer schoon en mooi sanitair gebouw met verse bloemetjes in een vaasje, vloerverwarming geen munten, muziekje op de achtergrond. Onze kinderen van 12 en 10 waren blij met eindelijk goede (gratis!)wifi (na alle slechte betaalde in het buitenland) Enige nadeel; de drukke N-weg naar Tilburg. Verder helemaal top! Komen zeker nog eens terug

Jan Hein Vinckers

16:26 27-07-2016

In juli enkele dagen op de camping geweest.Hartelijke ontvangst.Prachtige ruime plaats. Voortreffelijk sanitair. Camping en vooral de eigenaars bieden veel kwaliteit en vriendelijkheid voor een aangename prijs. Prima gebied voor fietstochten. Goirle met veel mogelijk -heden op fietsafstand. Van de nabij gelegen verkeersweg hadden wij geen last. Wij vonden het heerlijk rustig, We komen nog wel een keertje terug.

Suzanne Hoekstra

20:49 25-07-2016

Wat een paradijs, we hebben een heerlijk weekend gehad in de blokhut! Zag er top uit!

Peter en Ingrid

20:48 25-07-2016

We voelden ons direct thuis op "Ut Paradèske"! Hartelijke ontvangst door de gastvrouw Monique, alsof we ze al jaren kenden! Ze maakt er echt geen probleem van om de gasten het extra naar z'n zin te maken !!!!Mooi, onderhouden sanitaire voorzieningen.
Ruime, afgebakende plekken die onderhouden worden door de echtgenoot Theo.Kortom, kort verblijf maar zeer zeker een "superverblijf " !!!
Dank je wel en tot een volgende keer.

Jan Mathijssen

14:45 23-06-2016

Goede morgen, afgelopen zondag ben ik weggegaan zonder jullie goedendag gezegd te hebben. Ik heb gebeld maar kennelijk was er niemand thuis? Ik heb het prima naar mijn zin gehad en kom, als ik weer in de buurt moet zijn, zeker terug. Met vr gr

Paul van Leeuwen

09:18 21-06-2016

Mooie minicamping met grote afgebakende plaatsen met water, stroom en afvoer. De ontvangst is hartelijk en tijdens het verblijf wordt ook aandacht besteed of het nog naar wens is op de camping. Het sanitair is uitstekend , wordt regelmatig schoon gemaakt en is plezierig met de radio die daar zachtjes aanstaat . De camping is ook ideaal voor uitstapjes naar Efteling en Safaripark Beekse bergen of fietstochten in de omgeving. Enig nadeel is de weg langs de camping maar door de hoge bomen en struiken wordt het geluid gedempt, dus je went er wel aan.

Sil Decraene

11:38 20-06-2016

Zéker tevreden, we voelden ons heel welkom bij jullie, bedankt Monique en Theo! Paradijsje hebben jullie er inderdaad van gemaakt. Veel beterschap voor de knie en graag tot een volgende keer!

Peter en Lut en co

16:24 15-05-2016

Monique en Theo, nogmaals dank voor de hartelijke ontvangst. We hebben in het O.L.H. Hemelvaart-weekend genoten van jullie zeer mooie camping, het goede weer en de prachtige (fiets-)omgeving.
Peter en Lut en co.

Koen en Annelies Van der Schoepen

22:04 07-05-2016

We hadden een heerlijk voorjaarsweekend van 1 april-3 april op de mini-camping 'Ut Paradèske. We werden bij aankomst vriendelijk ontvangen door Monique met een kopje koffie in het tuinhuisje, gezellig ingericht. De troeven voor deze mini-camping zijn zeker het sanitair gebouw (zeer hygiënisch en lekker warm). Ook de wasbekkens voor de vaat (onder een afdak) zijn zeer proper. Handig zijn de mappen met fiets- en wandelfolders in de streek, deze zijn in bruikleen. Wifi werkt zeer goed. Het enige min-puntje is dat de minicamping omgeven is door 2 autowegen, waar je soms op de weide het verkeer hoort rijden. We hebben overdag wel genoten van de mooie wandelingen in het heidegebied in buurt.

Maria en Gert Horvers

21:47 09-01-2016

Wat hebben wij een mooie en gastvrije tijd doorgebracht op jullie moderne camping. Niets was te veel om de campinggasten het naar de zin te maken. Dat begon al bij de ontvangst met koffie. Mooie en ruime plaatsen die van alle gemakken zijn voorzien. Bij zware windstoten en harde wind was je op de camping te vinden om te helpen waar het nodig was. Chapeau! Op het hygiënische en warme toiletgebouw zullen vele andere campings jaloers zijn. Kortom, het was een geweldige fijne en gastvrije tijd bij jullie. Wij zullen jullie niet vergeten en zijn benieuwd naar de nieuwe blokhut.Groetjes en tot ziens. Maria en Gert Horvers