Gastenboek

Commentaar

Rita Davina

13:12 19-08-2018

De ontvangst op de camping was allerhartelijkst. Wij kregen van Monique,onze gastvrouw,veel nuttige tips.
Wij hadden voor een aantal dagen de blokhut gehuurd. Dit is ons uitermate goed bevallen. Goede bedden en het sanitair was prachtig, fris en schoon.
We hebben het ontzettend naar ons zin gehad, gefietst, gewandeld en de stad Tilburg weer herontdekt. De dagen zijn omgevlogen.
Dit is voor iedereen een aanrader die geen camper of caravan bezit.
Wij komen graag nog eens terug.
Bedankt Monique voor het aangename verblijf, het was top!

Jack en Paula

20:33 21-07-2018

Onze dochter gaat studeren én wonen in Tilburg, dus wij op zoek naar een minicamping om een paar nachten te verblijven. Tussendoor proberen we het klussen te combineren met een dagje fietsen of ontspanning. Tilburg ligt 7 km verwijderd van de camping, hoe handig is dat! Wij hebben ons prima vermaakt en de klus geklaard! graag tot gauw een keer, als de boven-verdieping bij onze dochter afgemaakt moet worden.

Frank en Els

19:33 10-06-2018

Kwamen hier gewoon voorbij gereden en dachten "Hey, dat ziet er leuk uit!". Binnengereden en gaan vragen of er nog een plaatsje vrij was. Hartelijk onthaal en leuke babbel! Heerlijk plekje met alle voorzieningen. Bedankt!!

fam vd Hoogen

13:29 22-05-2018

Hallo, De route tot 't Bels Lijntje klopte perfect. Alles stond prima aangegeven. Nogmaals onze dank, ook voor het zeer prettige verblijf.Groetjes

Jack en Ingrid

08:59 09-04-2018

Enkele dagen verbleven op jullie camping.'Men'schrijft dat jullie sanitair prachtig is, wij kunnen dit beamen, het is écht zo. Prima camping, ruime plaatsen, mooie fietsomgeving! Een adresje om te onthouden.

Ineke en Gerard

14:45 23-01-2018

Beste Theo en Monique, wat leuk dat wij jullie hebben gesproken in Winterswijk,bij de beurs van Obelink. Wij hebben nu een goed beeld van de camping en we komen zeker een paar dagen staan op jullie camping! Tot in de zomer.

Fanatieke campinggasten

07:05 25-10-2017

Wat jammer dat u gedurende de winterperiode niet open mag zijn. Uw camping zou een prima plekje zijn om te 'overwinteren'. Kunnen we u niet overhalen om toch open te blijven? Nee? Dan graag weer tot in het nieuwe seizoen! Uw Paradèske was voor ons een waar Paradèske!

Gerard en Annelie

13:29 20-09-2017

Beste Moniek en Theo, wat hebben wij een heerlijke tijd achter de rug bij jullie! Ruim 1 week hebben we mogen genieten van jullie gastvrijheid, de vogels, 'de Regte Heide' de prachtige fiets-omgeving én de adviezen van Tuinman-Theo. Wij vonden Ut Paradèske een prima plekje en zullen jullie zeker aanbevelen bij andere kampeerders. Tot ziens!

Hans en Anja

10:54 13-08-2017

We sluiten ons helemaal aan bij de positieve reviews. Deze camping is top!

Anja en Dieter

18:58 19-07-2017

In één woord: Geweldig adres!

Jacqueline

22:03 29-06-2017

Camping is heerlijk rustig gelegen. Mooie grote staplaatsen met eigen watertap en afvoer. Mooi schoon sanitair. En verwelkomt met een kopje koffie.

Chris en Bernadette van Bergen

17:30 15-06-2017

Wij hebben een week op camping Ut Paradèske gestaan en inderdaad het is een paradijs. Het begint daar al met ontvangst, heel gastvrij met een kopje koffie erbij. Alles was perfect.Mooie ruime plaatsen en sanitair om U tegen te zeggen mooi en super schoon. Het was voor ons een geweldige week en we komen er zeker nog een keer terug.

Marjan

21:13 08-06-2017

Wij hebben 5 dagen gekampeerd, wat een hartelijke ontvangst!Lekker kopje koffie bij aankomst. Afgelopen 7 jaar hebben wij heel veel kleine campings bezocht, maar Ut Paradèske is echt een topper! Sanitair is zo schoon en fris en Theo en Monique zo gastvrij, we komen van de zomer graag nog eens terug!

Yvonne

09:58 07-06-2017

Wij zijn 10 dagen met onze caravan op de camping geweest.Ontvangst met een lekker kopje koffie en een praatje.
Het voelde voor ons als "thuiskomen" wat een vriendelijkheid, dit is echte Brabantse gastvrijheid!!
De camping had ruime plaatsen met voldoende beschutting en schaduw. Heel leuk idee om de plaatsen te vernoemen naar de soort boom die erbij stond, bv berk eik enz.
Het sanitairgebouw was in een woord fantastisch! Lekkere warme ruime douches en ook 't toilet lekker ruim.
Verder toiletpapier, handzeep en handdoek aanwezig.
Het sanitair werd heel goed schoongehouden.
Mooie omgeving van alles te doen en prachtig om te fietsen.
Wij gaan zeker nog eens terug naar deze camping.

Daniel und Anja

12:44 26-05-2017

Wir haben uns wohl gefühlt auf dem Campingplatz, der eine große Wiese mit abgetrennten Pazellen hat. Die Toiletten-/Duschräume sind vorbildlich gepflegt und sauber (mit Musik). Wir wurden freundlich empfangen. Die Vermieter sind wirklich unkompliziert und freundlich. Gerne kommen wir wieder einmal hierher.