Gastenboek

Commentaar

A. de J. uit D.

11:58 06-07-2024

Fijn dat we bij jullie (toch nog vrij onverwachts) konden overnachten. Wij vonden het toch bijzonder dat u precies aanvoelt wat nodig is voor op een camping. Er is werkelijk aan alles gedacht (meer dan dat) qua basisvoorzieningen. Hartelijk dank

E en R

13:31 09-06-2024

Hi Monique, bedankt weer voor een heerlijk weekend! Jullie paradijsje is echt super fijn. Tot volgend jaar ☺️
Groet E en R

Klaas en Sieco

06:21 18-05-2024

We hebben 2 weken op deze prachtige camping gestaan. Zeer vriendelijke eigenaresse, grote plaatsen en het sanitair is super schoon. Aan alles is gedacht. De omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen.

Rob ( berichtje op Campercontact)

09:12 14-05-2024

4 dagen gestaan en een hele fijne/ mooie minicamping met vriendelijke ontvangst! alles is uit de kunst in orde; sanitair en grote mooie plekken. vlakbij centrum Goirle en 15-20 min fietsen naar Tilburg en Beekse Bergen. mooie wandel en fietsroutes in omgeving.

Grace

11:23 07-05-2024

Hi Monique,
Thank you for hosting us. Our stay was wonderful thank you! Your campsite is so nice, peaceful and very clean.
Warm Regards, Grace & Oscar

Souvaraj

14:53 06-05-2024

I enjoyed my stay at Ut Paradèske. It was my first campling trip. Monique was very helpful and generous with everything. I broke 2 of my wheels on my suitcase while carrying it the campsite and Monique was kind enough to offer me with a replacement suitcase. Thank you very much :)

Laura (Zwitserland) op bezoek vanwege D.A.Y.F.

11:07 03-05-2024

Good morning,
My stay with you was perfect!! Thank you so much! I really enjoyed it!!
I will definitely recommend your camping to the other ACRO people.
Greetings, Laura

Francy

20:20 28-04-2024

Eerder verschenen op Campercontact:
Wat een mooie camping, de 5* echt verdiend. De eigenaresse super vriendelijk bij ontvangst. Het grasveld was nog erg nat maar daar werden platen overheen gelegd dus ook daar werd adequaat op ingespeeld. Goirle centrum op loop/ fietsafstand. Ons advies… zet deze camping op je Bucket- list! Komen graag weer👍

Gertjan en Rinskje

20:19 28-04-2024

Fantastische camping met ruime plaatsen en super gastvrije ontvangst. Het verwarmde sanitair gebouw is top met muziek en badstoffen gastendoekjes dus weinig papierverspilling. Wij zijn dat nog nooit tegengekomen. Elke plaats is voorzien water stroom en afvoer. Een geweldige camping om daar te gast te zijn.

Jan en Regina

18:45 01-03-2024

Beste Monique, Margareth (en Theo)
wij hebben jullie gesproken op de beurs en zagen hoe enthousiast jullie waren over de mini-camping. Thuis aangekomen zijn we - geïnspireerd door jullie-en hebben de site van Ut Paradèske opgezocht. Het Paradèske in Noord-Brabant wel te verstaan, niet die in Friesland. Ook de site is erg uitnodigend en we gaan er zeker werk van maken om eens bij jullie aan te komen. Tot ziens!

Rebecca

08:29 06-09-2023

Onze zoon Rick heeft hier gestaan als student omdat hij nog geen kamer had gevonden. Hij heeft het er top gehad. De camping is zeer mooi en netjes.
De gastvrijheid en “ het in het oog houden” van onze zoon was hart verwarmend. Wat een lieve mensen!

De Smedt Davy

20:54 31-07-2023

Super verblijf gehad (spijtig genoeg wat kort) maar met volle teugen genoten van een heerlijke locatie en top mini camping. Wat ons vooral is bijgebleven is de vriendelijkheid en de gastvrijheid van de eigenaars. Het voelde direct als een beetje thuiskomen. We komen hier zeker en vast nog eens terug. Familie De Smedt-Vissers
Antwoord van Monique en Theo:
Dank u wel voor uw warme review, wat leuk dat u nog eens terug wenst te komen. U bent dan wederom van Harte welkom!

Martin en Anneke van der Kolk

21:06 19-07-2023

Echt een aanrader en een gezellige camping Wij hebben genoten van de gastvrijheid en de relaxte sfeer die zorgt dat je je meteen thuis voelt. Prachtige fietsroutes en de winkels lekker in de buurt. Komen zeker nog eens terug want we hebben nog lang niet alles gezien.

Rob en Anezka

18:24 18-07-2023

Ontzettend schone faciliteiten, tien punten! Vriendelijke en ontspannen ontvangst. Mooie groene schaduwrijke plaatsen. Kleinschalige en rustige camping.

Katrien ( review van Zoover)

10:01 10-07-2023

Heerlijke camping om tot rust te komen
Mooie, goed onderhouden camping.Heerlijk in het groen. Het sanitair is heel netjes en schoon. Je kan echt zien dat eigenaresse Monique haar hele hart en ziel in de camping legt. Je wordt warm onthaald en heb je een vraag dan is Monique er voor een uitgebreid antwoord. In het tuinhuisje bij de camping liggen boeken, spelletjes, badmintonracketes en fietsroutes. De camping is tevens een goede uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkenning.