Gastenboek

Commentaar

Janvandenbroeck

22:03 08-05-2022

Bericht geplaatst op Campercontact:
Een heerlijke plek om tot rust te komen.Ruime plaatsen verdeeld liggend over een mooi grasveld en omringd met een grote verscheidenheid aan bomen. Het sanitair is heel schoon en werkelijk aan alles is gedacht.Het welkom was hartverwarmend, je bent geen nummer! Er woont ook een geweldig varken en geiten en kippen. De omgeving is ook zeer uitnodigend. Wij troffen een warm bad. J&GvdB

fam.Snelders

12:44 02-10-2021

Wij hebben enige tijd op deze fijne camping gestaan. Mooi sanitair, mooi groen en fijne grote plaatsen en alles wordt zeer goed onderhouden.
Een zeer gastvrij onthaal door de eigenares. Geeft je het gevoel van thuiskomen. We komen zeker een keer terug.

Ans van Remmen

21:05 05-09-2021

We hebben 2 heerlijke weken gehad op Ut Paradèske! Ruime plaatsen en gewéldig mooi en schoon sanitair, met vloerverwarming en een muziekje op de achtergrond. En heb je een keer je tandenborstel vergeten, ligt er gewoon een nieuwe bij de wastafel, naast het bloemetje. Afwasmiddel, kwast en een doekje mag je ook gebruiken. Waar vind je dat nog.....Monique en Theo, heel hartelijk dank en veel succes met jullie fijne kleine camping.
Beste Ans, dank je wel voor je review. Wat fijn dat je de tijd neemt om over Ut Paradèske te schrijven(ook op Facebook).Wij genieten ook van alle bezoekers, zeker als ze zo tevreden zijn als jullie. Dank je wel en graag tot ziens!

Marian

17:18 14-08-2021

Wij hebben een heerlijke week gehad op deze prachtige camping. De plekken zijn erg ruim. Het mooie groen van gevarieerde aanplant geeft rust en privacy.Sanitair is modern en schoon. Je kan zo vanuit de camping mooie routes fietsen.

Canaria

17:17 14-08-2021

Een paradijsje om terug te komen.
Voor de 2e keer op deze ruime, schone, verzorgde en gezellige camping op vakantie geweest. Er is schoon, verwarmd en luxe gehuisvest sanitair Naast dat er gelet wordt op details is er een goed verzorgde aanplanting waardoor privacy op de royale kampeerplekken is gewaarborgd. De gastheer kan veel vertellen over de diversiteit van de bomen en planten rond de kampeerplaatsen. De vriendelijke gastvrouw geeft alle informatie over de omgeving en zorgt in de weekenden voor verse broodjes 's morgens. Een camping met mooie fiets- en wandel routes in de omgeving, een schitterende sauna op fiets afstand en goede restaurants in Goirle zelf.Kortom een paradijsje om terug te komen voor een vakantie of voor een overnachting op doorreis naar of van Zeeland, België of verder zuidelijk.

Jackie

13:46 09-08-2021

Het is hier prachtig,groen,ruim en schoon.Een fijne plek;ik verwacht zeker dat wij nog eens terugkomen. Mijn man komt uit Tilburg dus wij zijn hier regelmatig op familie - of- vriendenbezoek.

K. van H.

21:56 20-07-2021

Geachte mevrouw/heer, U vraagt naar wat beter kan. Ik zou zeggen:"de haan weg".
Of anders vermelden bij de informatie over de camping.Met vriendelijke groet,
K.v.H.
reactie Monique: De haan weg, dat gaat niet lukken maar uw tip om te vermelden op de site is bij deze geaccepteerd en uitgevoerd, waarvoor onze dank!

J en E Nauta

21:52 20-07-2021

Goedenavond,
We hebben 4 dagen heerlijk genoten op jullie camping!!! Alles goed voor elkaar!!

Ineke en Henk

14:14 28-06-2021

Wat een Paradèske en wat leuk om op jullie camping te staan. Prachtige plaatsen, prachtige fiets -en wandel omgeving!

Brigitte en Boudewijn van Haarren

10:46 21-05-2021

Beste Monique en Theo, we hebben het heel fijn gehad bij jullie!Dank!voor de gastvrijheid. We wensen jullie een hele mooie zomer en tot ziens!

Saskia en Koen

14:53 16-05-2021

Wij zijn weer onderweg naar huis. We hebben een heerlijk lang weekend gehad bij jullie op de camping. Het is een mooie omgeving bij jullie. Ut Paradèske is een fijne camping, goed verzorgd. We komen zeker nog eens een keer!

Rinus en Corine

14:58 11-04-2021

We waren blij verrast door uw vriendelijke, spontane reactie tijdens een onaangekondigd bezoek aan uw camping. De tip,van een kennis,om eens bij 'Ut Paradèske' te gaan kijken, was niet nutteloos. Nu zijn we maar wat blij met de uiteindelijke reservering en hebben we iets om naar uit te kijken tijdens Pinksterdagen. Graag tot gauw.

Nu al geweldig om te voelen!

19:42 22-02-2021

Afgelopen zondag zijn wij even op zoek gegaan naar uw camping. Aangekomen op uw parkeerplaats waren wij al gelijk tevreden met wat we zagen. Mooie grote parkeerplaatsen, met overal een aansluiting voor elektra en waterafvoer...Heerlijk! U was helaas niet thuis, maar wij gaan zeker via uw site een aanvraag indienen, zeker nu blijkt dat er kostenloos geannuleerd kan worden als RIVM de campings laat sluiten.Wij nemen deze kans!Tot gauw!

Wijnanda Admiraal

16:48 29-07-2020

Mooi schoon sanitair gebouw. Erg gastvrije,vriendelijke mensen. Mooie verzorgde plaats. Kortom wij komen terug!

Dank je Monique voor al je info en je vriendelijkheid!

Laura Huijbregts-Koopmans

20:58 25-07-2020

Ruime plaatsen, schoon sanitair en een uitvalshoek voor verschillende wandel en fietstochten.( 3 nachten in juli 2020)