Gastenboek

Commentaar

Monique en Theo

00:14 13-07-2014

Dag Annet Schoemaker, bedankt voor uw positieve bijdrage. Het maakt ons niets uit, of u nu voor 1 nacht komt of voor 14 dagen, elke kennismaking met Ut Paradèske moet hemels zijn! Graag tot ziens,

Annet Schoemaker

22:51 11-07-2014

Wij waren hier 1 nachtje op de terugreis uit Zuid-Frankrijk om even gezellig samen te eten met onze zoon en as schoondochter die in Tilburg wonen. Was een prima afstand naar Tilburg.
We werden zeer gastvrij ontvangen, prima plekken,keurig sanitair, prima Wifi,heerlijke verse broodjes 's morgens alles TOP geregeld,komen zeker nog een keer terug!

Maria

23:08 28-06-2014

Ik was dan wel geen gast van die mooie minicamping, maar werd wel heel gastvrij ontvangen toen ik met een kapotte band stond. Ik was met mijn MTB onderweg van Breda naar Bergeijk, en mijn reis werd helaas onderbroken met panne. Mijn dank is dan ook heel groot! en ik heb die mooie tocht van 96 KM toch nog kunnen afronden.
dus bij deze een symbolische WARME DOUCHE !!!

Monique en Theo

19:05 26-06-2014

Dag Nadine en Rudy, bedankt voor jullie leuke reactie! Dit doet ons goed! En geeft ons hoop dat het goed gaat komen met 'Ut Paradèske'.
Bedankt, en kom nog eens langs gefietst!

Rudy en Nadine

23:22 22-06-2014

Ut Paradèske was voor ons de geschikte uitvalsbasis om de "Van Gogh fietsroute" te doen. Het is een zéér verzorgde minicamping! Mooi beplant en met ruime afgebakende plaatsen. Door het warm onthaal door de vriendelijke gastvrouw met een gratis kopje koffie voel je je er direct thuis. Het sanitair is nieuw, modern, met een aangenaam achtergrondmuziekje en dagelijks verse bloemetjes!
Zo'n mooie camping hebben we nog nooit meegemaakt en het geluid van de weg viel best mee, een echte aanrader!

Monique en Theo

22:57 10-06-2014

Dag Ton en Corinne, dank je wel voor jullie reactie en de moeite die je hiervoor gedaan hebt.
Het is een terechte opmerking dat je de weg hoort(hier kunnen we helaas zelf niet veel meer aan doen, behalve de geluidswal aanleggen die er dus ook ligt.
Maar we denken de gasten toch enthousiast te houden en we hopen nog meer, dat de gemeente er in de toekomst iets mee gaat doen, zodat we er minder 'overlast' van hebben, en 'Ut Paradèske', terecht een Paradèske mogen blijven noemen.
Wij vonden het leuk om jullie te ontvangen en hopen dat jullie fijne dagen hebben gehad.
Wat betreft 'rustig',daar bedoelen we uiteraard de camping zelf mee, maar misschien moeten we voor de duidelijkheid dit woordje vervangen door 'sfeervol'? Nogmaals, bedankt voor jullie reactie.

Ton en Corinne

09:06 10-06-2014

Heerlijke Pinksterdagen doorgebracht op "ut Paradeske"! Schitterende plaatsen, mooi sanitair en uiterst vriendelijke eigenaren! Complimenten aan deze mensen! Je merkt aan alles, dat ze vol enthousiasme de camping beheren! Ook de directe omgeving is gezellig en we hebben heerlijk gefietst!
We zullen er zeker nog eens terug komen!
Maar....Eerlijk is eerlijk: bij aankomst moesten we even slikken, toen we zagen, dat de camping zo dicht bij de autoweg naar Turnhout ligt.: Ondanks de fraai aangelegde geluidswal hoorde je het zoeven van het verkeer best wel, maar we vonden het niet heel storend; alleen is de omschrijving 'rustig gelegen' zoals hieronder, niet helemaal op zijn plaats hierdoor!

Joop en Janny

13:14 09-05-2014

Van 1 t/m 5 mei j.l hebben we weer een gezellig lang weekend gehad op jullie camping. Ook het weer zat geweldig mee. Monique dank je voor de heerlijke croissantjes in de ochtend. Dat maakt het vakantiegevoel helemaal compleet.
Tot ziens !
Groeten van Joop en Janny.

Johan en Angela

11:00 25-04-2014

Met Pasen drie nachten/dagen doorgebracht op Ut Paradeske. Mooie, rustige camping, ruime plaatsen en fantastisch sanitair. Vermeldenswaard is de gastvrijheid van het echtpaar Theo en Monique van Amelsfoort. Wij hadden een probleem met onze tv, de zoon van Theo en Monique heeft de oorzaak vastgesteld (tv stuk) en vervolgens een tv van de familie neergezet en aangesloten. Over service gesproken! Wij hopen dat de camping veelvuldig bezocht zal worden, het is het aan alle kanten waard.
Hartelijke groet, Johan en Angela

fam Hildenbrant

21:41 15-04-2014

"Fijne rustige camping"
Waardering 9,0
Ligging 8,0
Prijs/kwaliteit 7,0
Staat van sanitair 10,0
Fijne kleine en verzorgde camping! mooie ruime plaatsen.mooie omgeving en leuke uitstraling.
gelegen in een rustige omgeving.
zeer vriendelijke mensen, met name Monique is zeer behulpzaam.
prijs is gemiddeld ,niet goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld.

Monique en Theo van Amelsfoort

09:39 27-03-2014

Dag beursbezoeker, wij hebben zeker een oplossing gevonden voor het ontvangen van tv beelden.Gelukkig hoefden we niet zelf het wiel uit te vinden, maar bestaat er een eenvoudige oplossing voor. Dit hoeft dus voor u geen reden meer te zijn om niet te overnachten op de camping. U bent welkom!

Ton en Ria

09:35 27-03-2014

Monique en Theo, nog hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid op de camping. We dachten twee nachten weg te gaan, maar vanwege de mooie omgeving en de leuke musea in de buurt van de camping én het weer wat een beetje mee wilde werken, zijn het uiteindelijk nog 4 nachten geworden.Maar wij hebben genoten! We denken er zeker over om in het najaar nog eens terug te komen.
Tot ziens!

Beursbezoeker uit Heerhugowaard

20:54 21-03-2014

Dag Monique en dochter, we hebben jullie onlangs ontmoet op de Kampeerbelevenis - beurs in Heerhugowaard. Daar wist je te vertellen dat het kijken naar tv mogelijk nog wat problemen zou kunnen geven omdat er geen kabel lag in de buurt van de camping. Hebben jullie ondertussen al een oplossing gevonden voor dit 'probleem'?

Jan en Ria

20:45 22-02-2014

Dag Monique en Theo
Over een kleine 14 dagen hopen we bij jullie aan te mogen komen voor de eerste vrije weekenden.Wij hebben er al zin in en hopen dat de geluidswal bijna af is?

Toerist

14:42 29-12-2013

Dag Theo en Monique.
Wat was het fijn dat jullie ons nog wilde ontvangen op zondagmiddag 29 december. Nu konden we samen de boeking voor 2014 afronden. We komen dan ook graag van maart tot september 2014 op jullie camping staan en zijn er van overtuigd dat we het naar onze zin gaan krijgen!
Aan de gastvrijheid ( met een lekker bakkie koffie) zal het niet liggen, dat zit wel goed!
Een gelukkig 2014 toegewenst namens ons en tot in maart 2014.