Omgeving

Omgeving van Camping ut Paradeske

Minicamping Ut Paradèske ligt in een prachtige omgeving en tegelijkertijd ook dichtbij leuke steden. De camping ligt bijvoorbeeld 6 kilometer van Tilburg, ideaal voor een leuk dagje uit!

De omgeving van Goirle
Goirle wordt omringd door tal van natuurgebieden. Zo zijn er de 'Regte hei',  'Riels Laag',  'Gorp en Rovert'  en 'Nieuwkerk'.
Vóór de camping ligt het Fiets-knoop-punt-netwerk.
Enkele omliggende plaatsen en dorpen zijn: Poppel ( Belgie 3,5 km), Tilburg (6,7 km), Hilvarenbeek (8 km), Oisterwijk (12 km).

De ligging van 'Ut Paradèske' in Goirle
Goirle is gelegen in het zuidelijke gedeelte van Noord-Brabant, grenzend aan de Belgische grens. Sinds 1298 wordt er in de boeken geschreven over 'Goirle', wat letterlijk schijnt te betekenen: 'Drassige laagte'. In 1803 werd Goirle een zelfstandige gemeente. In 1997 is er bij de herindeling de kern 'Riel' bij de gemeente Goirle gevoegd.

Fietsen en wandelen
Vanaf onze kleine camping fiets u alle kanten uit en komt overal prachtige bossen en mooie uitzichten tegen. Ook voor mountainbikers zijn er mogelijkheden genoeg. Wat dacht u van de Loonse en Drunense duinen? Wandelen over de 'Regte hei' of fietsen door bosgebied 'Gorp en Rovert', lunchen bij 'Klooster Nieuwkerk' midden in de bossen, dineren bij de 'Roovertsche Leij' nog geen kilometer van onze minicamping vandaan.....te veel om allemaal op te noemen.

Nu boeken